Rapport: 'Digitale handtekeningen'

In dit rapport krijg je een overzicht van de contracten of andere documenten die nog digitaal ondertekend moeten worden. Middels de statussen in dit rapport heb je altijd direct inzicht in de verzonden documenten naar de ouders. De status van het document is altijd ook in te zien bij de 'Documenten' van het kind.

Let op: de ouder en de kinderopvang (mailadres in de 'Algemene instellingen') ontvangen beide ook een mail met de bevestiging en het document welke gedownload kan worden voor de eigen administratie.

Rapport: 'Digitale handtekeningen'
‚Äč
Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Klik op de startpagina op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Ouder gegevens' op het rapport 'Digitale handtekeningen'.

Stap 4
Klik op 'Verversen'.