Rapport 'Facturen'

Het rapport 'Facturen' geeft alle facturen in een bepaalde periode weer. Dit rapport kan handig zijn om de concept facturen te controleren, maar ook om bijvoorbeeld een overzicht van de verstuurde facturen te genereren die je naar de accountant doorstuurt.

De volgende zaken zijn zichtbaar in het rapport:
  1. een lijst met de naam van het kind
  2. gegevens van de ouder
  3. bankgegevens
  4. manier van communicatie
  5. status van factuur (achterstallig, betaald of geïncasseerd)
  6. factuurnummer
  7. aantal uren
  8. factuurbedrag
  9. totaal gefactureerd bedrag

Rapport 'Facturen'

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of klik je op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik binnen het tabblad 'Rapporten' onder het kopje 'Financieel' op het rapport 'Facturen' of 'Facturen - Alle locaties'.

Stap 4
Selecteer alle locaties of de desbetreffende locatie en maand waarvoor je het rapport wilt genereren.

Stap 5
Klik op 'Verversen' of 'Genereer document'.
  1. 'Verversen': de facturen worden weergegeven na het klikken
  2. 'Genereer document': het bestand kun je terugvinden in de documenten sectie van Bitcare