Rapport 'facturen'

Het rapport 'facturen' geeft alle facturen in een bepaalde periode weer. Dit rapport kan een handig controle rapport zijn om de concept facturen te controleren, maar ook bijvoorbeeld om een overzicht van de verstuurde facturen te genereren om door te sturen naar de accountant.

De volgende zaken zijn zichtbaar in het rapport:
  1. een lijst met naam van het kind
  2. gegevens van de ouder
  3. bankgegevens
  4. manier van communicatie
  5. status van factuur (achterstallig, betaald of geïncasseerd)
  6. factuurnummer
  7. aantal uren
  8. factuurbedrag
  9. totaal gefactureerde bedrag

Rapport 'facturen'

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Rapporten'.

Stap 3
Klik binnen het tabblad 'Rapporten' onder het kopje 'Financieel' op het rapport 'Facturen' of 'Facturen - Alle locaties'.

Stap 4
Selecteer alle locaties of de desbetreffende locatie en maand waarvoor je het rapport wilt genereren.

Stap 5
Klik op 'Verversen' of 'Genereer document'.
  1. 'Verversen': de facturen worden weergegeven na het klikken
  2.  'Genereer document': het bestand kun je terugvinden in de documenten sectie van Bitcare