Rapport 'Week maaltijden planning': leeftijden instellen

Rapport 'Week maaltijden planning'

In de kinderopvang wordt veel gebruikt gemaakt van een aparte planning voor de maaltijden. Dit rapport laat zien hoeveel kinderen uit een bepaalde leeftijdcategorie er gepland zijn en welke maaltijd ze hebben. Hierdoor kunnen er gemakkelijk bestellingen worden gedaan bij de leverancier van de maaltijden. Het is mogelijk om zelf de leeftijden van de kinderen voor dit rapport in te stellen.

Rapport 'Week maaltijden planning': leeftijden instellen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op je 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik links in het menu op de naam van de locatie waarvoor je de leeftijden wilt instellen.

Stap 4
Selecteer boven in het scherm het kopje 'Rapporten'.

Stap 5
Vervolgens zie je verschillende leeftijden standaard ingesteld staan.
Potlood: Om een leeftijdscategorie aan te passen klik je op het potlood.
Prullenbak: Om een leeftijdscategorie te verwijderen klik je op de prullenbak.
Toevoegen: Om een nieuwe leeftijdscategorie toe te voegen klik je op toevoegen.

Stap 6
Nadat je dit hebt gedaan klik je rechtsonder op 'Bewaar'.

Stap 7
Om het resultaat in te zien ga je naar de Startpagina en klik je op 'Rapporten'. Klik onder het tabblad 'Planning' op 'Week maaltijden planning'. Selecteer de juiste locatie en datum en klik op verversen voor de resultaten.
Je kunt de geplande kinderen van de hele dag mee laten tellen of kiezen voor een specifieke tijdstip op de dag.