Registratie voor het inloggen bij Bitcare niet volledig afgerond

Registratie voor het inloggen bij Bitcare niet volledig afgerond

Wanneer je niet kunt inloggen bij Bitcare zou dit mogelijk kunnen komen doordat je de registratie vroegtijdig hebt verlaten. Als je de registratie niet helemaal hebt afgerond kan je niet inloggen bij Bitcare.

Hoe kan ik controleren of ik de registratie heb afgerond:
1. Inloggen met het geregistreerde account: indien het inloggen niet lukt heb je de registratie vermoedelijk vroegtijdig verlaten.
2. Controleren of je een bevestiging per e-mail hebt ontvangen: als je de registratie succesvol hebt afgerond ontvang je hier een e-mail van. Als je deze e-mail nog niet hebt ontvangen is de registratie vermoedelijk vroegtijdig verlaten.

Ik kan de uitnodiging om te registreren niet meer vinden of de link in de uitnodiging is verlopen.
In dit geval kan je het beste contact opnemen met het kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf kan je een nieuwe uitnodiging sturen. Vervolgens kan je aan de hand van de stappen in de e-mail registreren bij Bitcare.

Registreren bij Bitcare

Een medewerker van het kinderdagverblijf stuurt je een uitnodiging om te registreren bij Bitcare. Deze uitnodiging ontvang je per e-mail. Onderstaand zie je een voorbeeld van de e-mail die je ontvangt.

Wanneer je bijvoorbeeld na stap 2 de registratie verlaat heb je de registratie nog niet volledig afgerond. Als je dan gaat inloggen zal dit niet lukken, omdat je nog niet geregistreerd bent bij Bitcare. Mocht het inloggen vervolgens niet lukken kan je in deze helpfile nog andere mogelijke oorzaken bekijken. Wanneer je hulp nodig hebt kan je de opvang vragen een nieuwe uitnodiging te sturen.