Sorteren op leeftijd in de planning

Binnen Bitcare is het mogelijk om te sorteren op leeftijd in de planning. Het filter sorteert de kinderen op leeftijd van jong naar oud. Handig om te zien welke kinderen je eventueel zou kunnen doorschuiven naar de volgende groep.

Sorteren op leeftijd in de planning

Stap 1
Klik op 'Start' en klik op de knop 'Planning'.

Stap 2
In de balk, bovenaan naast de filters 'Locatie' en 'Groepen' klik je op de 3 strepen.
Hier kan je de optie 'Sorteer op leeftijd' aanvinken. Vervolgens worden de kinderen in de planning gesorteerd op leeftijd.