Bitcare spelregels voor ouders

Spelregels voor ouders

In de bijlage vind je een aantal regels die opgesteld zijn voor ouders. Deze regels verschillen natuurlijk per kinderopvang organisatie. Ouders krijgen met Bitcare veel nieuwe mogelijkheden en het is belangrijk hier vanaf het begin duidelijke regels voor op te stellen. Je kunt dit document aanpassen naar je eigen wensen.  • Related Articles

  • Bitcare: alles voor ouders

   In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en ...
  • Video: jaaropgaven voor ouders aanmaken

   Een belangrijk onderdeel van een goede en volledige jaarafsluiting zijn de jaaropgaven voor de ouders. Via het tabblad ‘Financieel - Jaaropgaven’ kunnen de jaaropgaven aangemaakt en gecontroleerd worden.
  • Video: ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang

   Je kan ouders en medewerkers op zeer gemakkelijke wijze uitnodigen voor toegang tot Bitcare. Veel kijkplezier!
  • Video: uitleg Bitcare app voor Ouders

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de Bitcare app voor Ouders werkt. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als er nieuwe ouders zijn die de app voor het eerst gaan gebruiken.
  • Bitcare voor ouders informatiebrief

   Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent uw kind(eren) in de kinderopvang? Bitcare biedt u deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en website. Zie de bijlage voor de informatiebrief​.