Locatie(s) toevoegen in Bitcare

Stap 1: Locatie(s) toevoegen

Als de organisatie is aangemaakt, wordt er standaard 1 locatie aangemaakt. Als je meerdere locaties hebt en je wilt deze registreren, volg je deze stappen.

Let op: om een locatie toe te voegen heb je de volgende informatie nodig:
  1. Noodzakelijk: naam van de locatie, startdatum locatie, naam manager van de locatie (in geval van gastouder, de gastouder zelf).
  2. Eventueel: einddatum locatie, capaciteit van de locatie (aantal kinderen).
Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je links boven op 'Home'.

Stap 2
Je klikt aan de rechterkant op 'Instellingen'.

Stap 3
In het menu aan de linkerkant zie je 'Locaties'. Klik hiernaast op het '+':

Stap 4
Voer de naam van de locatie in, kies een type, voer een startdatum in, voer een manager in en eventueel de capaciteit en vink 'kopieer de contactgegevens van de organisatie' aan als je de contactgegevens van de locatie hetzelfde zijn als van de gehele organisatie. Klik nu op 'Bewaar'.

Stap 5
De locatie is nu aangemaakt. Als je op de naam van de locatie klikt, zie je de instellingen van de locatie verdeeld in de kopjes Basis, Feestdagen, Openingstijden, Prijzen, Planning en Facturatie. Doorloop deze tabbladen en vul de juiste informatie in. Klik elke keer na het invoeren van nieuwe informatie op 'Bewaar'.