Groep(en) toevoegen in Bitcare

Stap 2: Groep(en) toevoegen

Let op: Om een groep toe te voegen, heb je de volgende informatie nodig.
  1. Noodzakelijk: naam groep, type (horizontaal of verticaal) en startdatum groep.
  2. Eventueel: capaciteit groep, leeftijd van de kinderen in de groep in maanden en einddatum van de groep.
Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je links boven op 'Start'.

Stap 2
Klik vervolgens op 'Instellingen'.

Stap 3
Klik op de locatie waar je een groep aan toe wilt voegen:

Stap 3
Links zie je de 'Groepen'. Klik hiernaast op de '+'.

Stap 4
Voer de naam van de groep in, de capaciteit en de startdatum. De einddatum hoef je niet in te vullen, omdat de groep na deze datum verdwijnt uit het overzicht. Klik vervolgens op 'Bewaar'.

Stap 5
De groep is nu aangemaakt. Als je op de naam van de groep klikt, zie je de instellingen van de groep. Vul deze informatie eventueel aan en klik daarna op 'Bewaar'.