Stel nu tweestapsverificatie in

Met tweestapsverificatie ben je ervan verzekerd dat alleen jij toegang hebt tot je account. Bitcare maakt gebruik van social logins, wanneer je bij deze partijen de tweestapsverificatie aanzet, zal er ook wanneer je probeert in te loggen bij Bitcare gevraagd worden om bevestiging middels de verificatie. In deze helpfile vind je hoe je de tweestapsverificatie aanzet bij de verschillende partijen en welke acties er gevraagd worden zodra je probeert in te loggen.

Naast de extra-beveiliging ontvang je ook altijd een melding wanneer er wordt geprobeerd in te loggen met jouw account.

Google Account
Ben je in Bitcare gekoppeld met een google-account? Lees hier hoe je je account kunt beveiligen met een extra verificatie.
Google maakt gebruik van een push-notificatie naar je mobiele telefoon. Wanneer je deze accepteert, ben je succesvol ingelogd.

Facebook Account
Log je in bij Bitcare met je Facebook-account? Hier kun je lezen hoe je de tweestapsverificatie instelt.
Facebook maakt gebruik van twee verschillende beveiligingsmethodes, hierbij kun je kiezen welke verificatie je wilt toepassen, bijvoorbeeld via een code via sms.

Apple Account
Log je in met je Apple account? Via de apple-support website vind je hoe je een tweestapsverificatie in kunt stellen: Lees hier hoe je dit doet.
Apple maakt gebruik van een 6-cijferige verificatiecode die wordt gestuurd naar een van jouw apparaten, bijvoorbeeld jouw iPhone.

Microsoft Account
Wanneer je bij Bitcare inlogt met een persoonlijk Microsoft account, kun je hier lezen hoe je tweestapsverificatie instelt.
Microsoft maakt gebruik van een authenticatie-app, waarmee je bevestigd dat jij daadwerkelijk probeert in te loggen.