Tip: Versies en browsers die Bitcare ondersteunt

Om je optimaal te laten werken met Bitcare willen wij je graag informeren over de versies en browsers die Bitcare ondersteunt.

Voor de Apps ondersteunt Bitcare de laatste versie die beschikbaar is. Het is hierbij belangrijk om de App regelmatig te updaten. Controleer in de Appstore of in de Google Playstore of er een update beschikbaar is. Het gaat hier om de volgende Apps:
- Ouder App
- Medewerker App
- Groeps App

Voor de browsers ondersteunt Bitcare de volgende:

- Chrome:

- Safari:

- Firefox:

- Edge:

- Opera:

Werkt Bitcare niet optimaal in de ene browser, kies dan uit een van de andere bovenstaande browsers. Voor de beste ervaring met Bitcare adviseren wij te werken in de browser Chrome.