Trainingen februari 2020

Trainingen februari 2020

Op dinsdag 11 februari 2020 en dinsdag 25 februari 2020 organiseren wij weer een Bitcare Training! 

Goede start van 2020
Het begin van het jaar is altijd een hectische periode in de kinderopvang. Vaak vinden er wat verschuivingen plaats binnen de samenstelling van het personeel en voor je het weet moet je de jaaropgaven al versturen. Ook de wijziging in de Regeling Wet kinderopvang, met betrekking tot de aanlevering van gegevens heeft invloed op je organisatie. Vanaf 1 januari 2020 wil de Belastingdienst namelijk dat alle kinderopvangorganisaties maandelijks een aanlevering doen via het gegevensportaal van de Belastingdienst.
Om je hierop voor te bereiden organiseren wij op dinsdag 11 februari 2020 en dinsdag 25 februari 2020 een Bitcare Training waar de kindinvoer, kindplanning, facturatie en jaarovergang zullen worden behandeld. Het is gebleken dat een dag Bitcare uitleg je uiteindelijk veel onnodig uitzoekwerk bespaart en zelfs extra tips opleveren.

Kom jij ook? 
We starten om 10.00 uur, gaan rond 12.30 uur lunchen en stoppen als we klaar zijn. Wij verwachten dat dit om 15.00 uur zal zijn. De investering voor deze training bedraagt 325,- euro excl. BTW per deelnemer. Schrijf je je voor 31 januari 2020 in, dan betaal je slechts 300,- euro excl. BTW per deelnemer. Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar info@bitcare.com

Wat leer je?
Na deze training weet je alles over:
Contracten (planning, prijzen en sjablonen)
Het facturatieproces  
Jaaropgaven
Aanleveren aan de Belastingdienst 

Wat staat er op het programma?
Tijdens de Bitcare Training gaat onze trainer uitgebreid in op de volgende kinderopvang software onderwerpen:
Kindplanning
Wijzigingen in de planning
Contracten aanmaken (behoud van historie)
Wijzigen van contracten / gegevens
Factureren stap voor stap
Rapporten
Jaaropgaven

Het aantal deelnemers per training is maximaal 6.

De Bitcare training vindt plaats bij ons op kantoor aan de Elektronicaweg 35, 2628 XG in Delft. Bitcare zal de lunch tijdens de training verzorgen.
Schrijf je nu snel in door een e-mail te sturen naar info@bitcare.com. Wij zien uit naar je komst!

Indien je niet kunt deelnemen op dinsdag 11 februari 2020 of dinsdag 25 februari 2020, maar wel behoefte hebt aan een training, kun je contact opnemen voor een afspraak met één van onze consultants. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Hiervoor kun je bellen naar 085-4015151.