Uitleg voor ouders over planning verzoeken via de website

Dit document kan alléén gebruikt worden als je kinderopvang de functies heeft vrijgegeven voor ouders om extra- of ruil- of flexibele dagen aan te vragen. In de bijlage vind je een uitleg over alle verzoeken die je als ouder mogelijk zou in kunnen dienen via de website (app.bitcare.com).

Voor uitleg over het indienen van deze verzoeken via de Mobiele Ouder App verwijzen wij je graag naar deze volgende helpfile.