Van welke verzoeken krijg ik een notificatie in mijn e-mail en hoe kan ik dit instellen?

Van welke verzoeken krijg ik een notificatie in mijn e-mail en hoe kan ik dit instellen?

Wanneer je verantwoordelijk bent voor het goed- of afkeuren van verzoeken is het prettig als je hier actief van op de hoogte wordt gebracht. Binnen Bitcare krijg je rechtsboven bij het uitroepteken verschillende meldingen binnen. Het is ook mogelijk om notificaties per e-mail in te stellen. Je kunt van verschillende categorie├źn instellen dat je hier e-mails van ontvangt. Onderstaand wordt uitgelegd waar en van welke verzoeken je e-mail notificaties in kunt stellen.

Stap 1

Klik rechtsboven op je profielfoto en klik op je eigen naam

Stap 2

Klik op het kopje 'Instellingen'.

Stap 3

Je ziet hier de e-mail notificaties staan. Achter iedere notificatie staat een potlood om dit te wijzigen. Je kunt van de volgende verzoeken e-mail notificaties instellen:

- Planningsverzoeken

- Profielwijzigingen

- Concept contracten (online inschrijvingen)

- Documenten goedkeuren

- Declaraties

- Herinneringen

- Urenregistratie

Stap 4

Om een wijziging door te voeren klik je op het potlood achter het notificatie type.

Stap 5

Je kunt hier kiezen uit de volgende opties:

- Per verzoek: je krijgt per verzoek een notificatie in je e-mail

- Verzameld per dag: je krijgt alle verzoeken van een dag als notificatie in je e-mail

- Verzameld per week: je krijgt alle verzoeken van een week als notificatie in je e-mail

- Geen e-mail: je krijgt geen notificaties van de verzoeken in je e-mail

Stap 6

Nadat je je keuze hebt vastgelegd klik je op 'Bewaar'.

Onderstaand een voorbeeld van de mailnotificatie.