Van welke verzoeken krijg ik notificaties in mijn e-mail en hoe stel ik deze in? - Bitcare

Van welke verzoeken krijg ik notificaties in mijn e-mail en hoe stel ik deze in?

Wanneer je een verzoek gedaan hebt, voor bijvoorbeeld een vrije dag, of wanneer je verantwoordelijk bent voor het goed- of afkeuren van verzoeken is het fijn als je hier actief van op de hoogte wordt gebracht. Binnen Bitcare kan je op 3 manieren hiervan op de hoogte worden gebracht:
  1. Rechtsboven bij het belletje in de web-versie;
  2. Via een e-mail;
  3. Via een push-bericht op je telefoon (wanneer je push-berichten toe staat op de mobiele app).
Je kunt van verschillende categorie├źn instellen dat je hier e-mails van ontvangt. Onderstaand wordt uitgelegd waar en van welke verzoeken je e-mail notificaties in kunt stellen.

Stap 1
Log in op de web-versie en klik rechtsboven in Bitcare op je icoon en daarna je eigen naam.

Stap 2
Klik op het kopje 'Instellingen'.

Stap 3
Je ziet hier het kopje e-mailnotificaties staan. Achter iedere notificatie staat een potlood om dit te wijzigen. Je ontvangt alleen notificaties over ingediende verzoeken wanneer je hiertoe bevoegd bent.
Je kan van de volgende verzoeken e-mailnotificaties instellen:
  1. Planningen; alle ingediende verzoeken met betrekking tot verlof, overwerk, plus-minuren en flex-plannen en de goedkeuring daarvan.
  2. Profielwijzigingen; alle verhuizingen die zijn doorgegeven door de medewerkers.
  3. Documenten goedkeuren; alle documenten waar jouw goedkeuring voor gevraagd wordt.
  4. Declaraties; alle ingediende declaraties en de goedkeuring daarvan.
  5. Herinneringen; alle notificaties op herinneringen, zoals verjaardagen.
  6. Urenregistratie (van toepassing wanneer je met Bitcare uren werkt); alle ingediende urenregistraties en de goedkeuring daarvan.
Stap 4
Om een wijziging door te voeren, klik je op het potlood achter het notificatie type.

Stap 5
Je kunt hier kiezen uit de volgende opties:
  1. Per verzoek: dan wordt voor ieder verzoek dat naar je gestuurd wordt een e-mail verstuurd (voor verlof wordt ook een aanvraag in je agenda gemaakt).
  2. Per dag: de verzoeken van de vorige dag worden verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar je gemaild.
  3. Per week: de verzoeken van de vorige week worden maandagochtend verzameld en 's ochtends rond zeven uur naar je gemaild.
  4. Geen e-mail: je ontvangt geen e-mail over ingediende verzoeken.
Stap 6
Nadat je je keuze hebt vastgelegd klik je op 'Bewaar'.