Verwijderen van lokale data

Sommige problemen op de iPad (bijvoorbeeld als de planning niet goed geladen wordt, kinderen niet worden getoond, etc.) kunnen worden opgelost door het verwijderen van de lokale data op de iPad. Dit doe je op de volgende manier:

Stap 1
Ga naar het hoofdscherm van de iPad met de locatie(s) en groep(en).

Stap 2
Klik linksboven op de 3 strepen.

Stap 3
LET OP: het is belangrijk om eerst bij 'Info' te kijken of alle data is geupload. In de meeste gevallen zal dit zo zijn, ga door naar Stap 4.
Zo niet, neem dan contact met ons op via help@bitcare.com.

Stap 4
Klik op 'Verwijder lokale data'. Het kan een paar minuten duren voordat de iPad weer is opgestart.