Video: automatisch genereren van contracten met behulp van sjablonen

Video: automatisch genereren van contracten met behulp van sjablonen

Het is mogelijk om door Bitcare automatisch een contract (plaatsingsovereenkomst) of ander document te laten genereren met de ingevoerde gegevens van de kinderen en ouders. In de onderstaande video vindt u hier meer uitleg over.
  • Related Articles

  • Video: contractverlenging medewerker

   In Bitcare is het ook mogelijk om de contracten van de medewerkers vast te leggen. Wanneer je een contract verlenging binnen Bitcare wilt doorvoeren, kan je dit doen met behulp van de onderstaande video.
  • Vooruitbetaling voor flexibele contracten

   Voor flexibele contracten is het mogelijk om een vooruitbetaling te registreren. Je ontvangt dan geld vooruit voor de komende maand voor een minimum van x-aantal uur. Tijdens de volgende facturatie ronde worden de geplande of gerealiseerde uren ...
  • Video: incassobestand maken

   Naast het maken van facturen kan je met Bitcare ook een incassobestand aanmaken. Voor meer informatie, zie de video hieronder:
  • Hoe voer ik met terugwerkende kracht contracten in?

   Het is mogelijk om, behalve het huidige contract van de medewerker, meerdere contracten in te voeren zodat u de personeelsdossiers van uw medewerkers volledig krijgt. Denk aan contracten die de medewerker in het verleden in uw onderneming heeft gehad ...
  • Video: factureren

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je kunt factureren via Bitcare. Wanneer je de stappen uit de video volgt kun je de volledige facturatie van Bitcare doorlopen. Super handig wanneer je voor het eerst gaat factureren!