Video: contractverlenging medewerker

Video: contractverlenging medewerker

In Bitcare is het ook mogelijk om de contracten van de medewerkers vast te leggen. Wanneer je een contract verlenging binnen Bitcare wilt doorvoeren, kan je dit doen met behulp van de onderstaande video.
  • Related Articles

  • Video: factureren

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je kunt factureren via Bitcare. Wanneer je de stappen uit de video volgt kun je de volledige facturatie van Bitcare doorlopen. Super handig wanneer je voor het eerst gaat factureren!
  • Video: iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de iPad app werkt voor pedagogisch medewerkers. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als jullie een nieuwe medewerker in dienst hebben aan wie je dit graag uit zou willen leggen.
  • Video: incassobestand maken

   Naast het maken van facturen kan je met Bitcare ook een incassobestand aanmaken. Voor meer informatie, zie de video hieronder:
  • Video: iPad voice recording

   In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe jullie modern kunnen communiceren met ouders zonder te typen. Met voice recording typt de iPad de woorden die je uitspreekt. Behalve dat het modern is, werkt dit ook een stuk sneller dan typen.
  • Video: digitaal ondertekenen

   Het is mogelijk om ouders digitaal contracten te laten ondertekenen. De ouders ontvangen het contract in hun e-mail en kunnen deze via hun computer, laptop, telefoon of iPad digitaal ondertekenen. In de onderstaande video leggen wij dit verder aan je ...