Video: factureren via Bitcare

Video: factureren

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe je kunt factureren via Bitcare. Wanneer je de stappen uit de video volgt kun je de volledige facturatie van Bitcare doorlopen. Super handig wanneer je voor het eerst gaat factureren!

• Related Articles

• Video: incassobestand maken

Naast het maken van facturen kan je met Bitcare ook een incassobestand aanmaken. Voor meer informatie, zie de video hieronder:
    • Video: iPad voice recording

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe jullie modern kunnen communiceren met ouders zonder te typen. Met voice recording typt de iPad de woorden die je uitspreekt. Behalve dat het modern is, werkt dit ook een stuk sneller dan typen.
    • Video: contractverlenging medewerker

In Bitcare is het ook mogelijk om de contracten van de medewerkers vast te leggen. Wanneer je een contract verlenging binnen Bitcare wilt doorvoeren, kan je dit doen met behulp van de onderstaande video.
    • Video: digitaal ondertekenen

Het is mogelijk om ouders digitaal contracten te laten ondertekenen. De ouders ontvangen het contract in hun e-mail en kunnen deze via hun computer, laptop, telefoon of iPad digitaal ondertekenen. In de onderstaande video leggen wij dit verder aan je ...
    • Video: ziek en beter melden

In de onderstaande video wordt getoond hoe ouders hun kind ziek en beter kunnen melden via de Bitcare app voor Ouders. Wanneer een verwachte hersteldatum is ingevoerd, is het belangrijk om het kind altijd nog beter te melden. Het invoeren van alleen ...