Video: iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de iPad app werkt voor pedagogisch medewerkers. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als jullie een nieuwe medewerker in dienst hebben aan wie je dit graag uit zou willen leggen.

• Related Articles

• iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

In de bijlage vind je een handig document met uitleg voor de pedagogisch medewerkers over het werken met de iPad op de werkvloer. Wij adviseren om deze te delen met de leidsters op de groep(en).
    • Afspraken voor pedagogisch medewerkers over het gebruik van de iPad

In de bijlage vind je een aantal afspraken die opgesteld zijn voor pedagogisch medewerkers ten aanzien van het werken met de iPad op de groep.  Medewerkers krijgen veel nieuwe mogelijkheden met Bitcare en het is belangrijk hier op een ...
    • Video: uitleg Bitcare app voor Ouders

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de Bitcare app voor Ouders werkt. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als er nieuwe ouders zijn die de app voor het eerst gaan gebruiken.
    • Ouder uitleg Bitcare

Voortaan altijd op de hoogte zijn van alle activiteiten en belangrijke gegevens omtrent jouw kind(eren) in de kinderopvang? Bitcare bied je deze mogelijkheden door middel van de Bitcare app en de website. In de bijlage vind je een zeer handige uitleg ...
    • Video: iPad voice recording

In de onderstaande video wordt uitgelegd hoe jullie modern kunnen communiceren met ouders zonder te typen. Met voice recording typt de iPad de woorden die je uitspreekt. Behalve dat het modern is, werkt dit ook een stuk sneller dan typen.