Video: jaaropgaven voor ouders aanmaken

Een belangrijk onderdeel van een goede en volledige jaarafsluiting zijn de jaaropgaven voor de ouders. Via het tabblad ‘Financieel - Jaaropgaven’ kunnen de jaaropgaven aangemaakt en gecontroleerd worden.

• Related Articles

• Jaaropgaven aanmaken en controleren (Nederland)

De jaaropgaven binnen Bitcare kunnen gemaakt worden binnen het tabblad 'Financieel > Jaaropgave'. Onderstaand wordt stap voor stap uitgelegd hoe dit werkt. Stap 1 Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start' Stap 2 Klik ...
    • Bitcare: alles voor ouders

In dit document vind je alle handige zaken met betrekking tot de introductie van Bitcare bij ouders. Je kunt deze teksten naar eigen wensen aanpassen. Na het doorlezen van dit document ben je helemaal klaar om de ouders optimaal te informeren en ...
    • Video: uitleg Bitcare app voor Ouders

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de Bitcare app voor Ouders werkt. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als er nieuwe ouders zijn die de app voor het eerst gaan gebruiken.
    • Video: ouders / medewerkers uitnodigen voor toegang

Je kan ouders en medewerkers op zeer gemakkelijke wijze uitnodigen voor toegang tot Bitcare. Veel kijkplezier!
    • Video: incassobestand maken

Naast het maken van facturen kan je met Bitcare ook een incassobestand aanmaken. Voor meer informatie, zie de video hieronder: