Video: plannen van kinderen en medewerkers

Video: plannen met kinderen en medewerkers

In Bitcare kan je de planningsfunctie voor kinderen en medewerkers makkelijk opzetten, inzien en wijzigen. In deze video wordt het plannen via het 'Schema' uitgelegd met alle planningsopties en de daarbij behorende gekleurde balkjes. 

Veel kijkplezier!


  • Related Articles

  • Plannen met Bitcare

   In dit document bespreken we hoe je kunt plannen met Bitcare. Er zijn meerdere manieren om de kinderen in te plannen, maar vanuit het schema is het meest gebruikelijk. Het document vind je in de bijlage.
  • Wat is het verschil tussen flexibel plannen en extra plannen?

   In deze helpfile wordt uitgelegd wat het verschil is tussen flexibel plannen en extra plannen. Flexibele planning wordt niet in rekening gebracht voor kinderen met een vast contract en extra planning wordt wel in rekening gebracht, mits er een extra ...
  • Video: automatisch genereren van contracten met behulp van sjablonen

   Het is mogelijk om door Bitcare automatisch een contract (plaatsingsovereenkomst) of ander document te laten genereren met de ingevoerde gegevens van de kinderen en ouders. In de onderstaande video vindt u hier meer uitleg over.
  • Video: iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de iPad app werkt voor pedagogisch medewerkers. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als jullie een nieuwe medewerker in dienst hebben aan wie je dit graag uit zou willen leggen.
  • Plannen gedurende schoolweken, vakantieweken of studiedagen

   Je kunt binnen Bitcare de pakketten koppelen aan de planning van een kind. Dit in verband met de complexere BSO planningen en flexibilisering van alle opvang-plannen. Met name voor de BSO is dit handig, aangezien deze kinderen in vakanties vaak hele ...