Video: plannen met kinderen en medewerkers

Video: plannen met kinderen en medewerkers

In Bitcare kan je de planningsfunctie voor kinderen en medewerkers makkelijk opzetten, inzien en wijzigen. In deze video wordt het plannen via de 'Planning' uitgelegd met alle planningsopties en de daarbij behorende gekleurde balkjes. 

Veel kijkplezier!

  • Related Articles

  • Plannen met Bitcare

   In dit document bespreken we hoe je kunt plannen met Bitcare. Er zijn meerdere manieren om de kinderen in te plannen, maar vanuit het schema is het meest gebruikelijk. Het document vind je in de bijlage.
  • Video: iPad uitleg voor pedagogisch medewerkers

   In onderstaande video wordt uitgelegd hoe de iPad app werkt voor pedagogisch medewerkers. Super handig als jullie net begonnen zijn met Bitcare of als jullie een nieuwe medewerker in dienst hebben aan wie je dit graag uit zou willen leggen.
  • Medewerkers toevoegen

   In dit document leggen wij uit hoe je een medewerker aanmaakt met Bitcare (bijlage 1) en Bitcare Personeel (bijlage 2) en welke gegevens hiervoor van belang zijn.  Het aanmaken van een medewerker in Bitcare gaat zeer gemakkelijk en snel. Je bent per ...
  • 'Jaarcapaciteit' en 'Capaciteit' met leeftijden en medewerkers (Beroepskracht-kind ratio Kinderopvang)

   Vanwege wetswijzigingen is het nog belangrijker geworden om in je planning rekening te houden met de leeftijden van de kinderen. Bij inschrijvingen van nieuwe kinderen wil je natuurlijk meteen kijken of je nog plek hebt om deze kinderen op te vangen. ...
  • Video: prijswijziging doorvoeren voor meerdere kinderen tegelijk

   Het is mogelijk om met Bitcare in één keer voor meerdere kinderen de uurprijs aan te passen naar een nieuw tarief, bijvoorbeeld wanneer je jaarlijks jouw prijzen verhoogd / verlaagd. Veel kijkplezier toegewenst!