Voorrangsgroepen bij een kind aangeven

kan in Bitcare worden aangegeven wat de reden is voor kinderopvang. Dit is verdeeld in bepaalde groepen. De reden of voorrang voor opvang kan worden aangegeven in het profiel van het kind. De wijziging kan alleen worden toegepast door de kinderopvang.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Klik je vervolgens op het kopje 'Kinderen'.

Stap 3
Zoek het kind op en klik op de naam.

Stap 4
Klik vervolgens in het 'Profiel' van het kind op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 5
Door naar beneden te scrollen zie je het kopje 'Voorrangsgroepen'.

Stap 6
Klik op het potlood om hier de voorrangsgroep van het kind aan te geven.

Stap 7
Klik op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.