Waar kan ik de extra / minder uren afhandeling instellen?

Je kunt de extra gewerkte en minder gewerkte uren instellen binnen het bedrijf van jullie organisatie. In het tabblad 'Planning en tijdregistratie' kan je per type contract instellen hoe je de uren afhandelt.

Stap 1

Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. Kies links in het menu voor het desbetreffende bedrijf.

Stap 3
Klik vervolgens op het kopje 'Planning en tijdregistratie'.

Wij onderscheiden de onderstaande type contracten.

• Mensen met een vast contract (standaard)
  • Mensen met een contract als oproepkracht
  • Mensen met een min - max uren contract
  • Mensen met een jaar uren contract

Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de volgende helpfile: Welke typen contracten onderscheiden wij in Bitcare Personeel?

Hieronder vind je voorbeelden voor hoe je het kan instellen:

• Bij vaste contracten kunnen de extra uren bij het verlof saldo worden opgeteld
  • Bij oproepkrachten worden de gewerkte uren uitbetaald
  • Bij min/max contracten gaan de uren naar het plus min saldo
  • Jaar uren contract doe je niets doen met de extra uren

Je kunt het type contract aanpassen bij de medewerker
Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar de volgende help file:
Waar wijzig ik het type contract en overige contract instellingen bij een bestaande werknemer? (In deze helpfile zie je ook hoe je voor individuele gevallen de extra of minder gewerkte uren kunt afhandelen)