Waar kan ik de extra of minder gewerkte uren controleren en afhandelen?

Waar kan ik de extra of minder gewerkte uren controleren en afhandelen?

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op je 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. Kies links in het menu voor het desbetreffende bedrijf.

Stap 3
Klik vervolgens op het kopje 'Planning en tijdregistratie'.

Tijdsregistratie vs Contract
Dit gebruik je als de medewerkers worden uitbetaald op basis van de gerealiseerde uren (aan- en afwezigheidsmeldingen).

Voorbeeld
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en registreert 20 uur aanwezigheid --> er gebeurd niets.
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en registreert 22 uur aanwezigheid --> afhankelijk van de gekozen instelling (uitbetalen, verlofsaldo of plus min saldo) wordt voorgesteld deze uren te verrekenen. Als gekozen is voor uitbetalen wordt voorgesteld de 2 uur uit te betalen.
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en registreert 18 uur aanwezigheid --> als gekozen is voor verlofsaldo wordt voorgesteld deze 2 uur van het verlofsaldo af te trekken.

Planning vs Contract
Dit gebruik je als de medewerkers worden uitbetaald op basis van de geplande uren.

Voorbeeld
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en is 20 uur gepland --> er gebeurd niets.
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en is 22 uur gepland --> afhankelijk van de gekozen instelling (uitbetalen, verlofsaldo of plus min saldo) wordt voorgesteld deze uren te verrekenen. Als gekozen is voor uitbetalen wordt voorgesteld de 2 uur uit te betalen.
- Een medewerker heeft een contract van 20 uur per week en registreert 18 uur aanwezigheid --> als gekozen is voor plus/min saldo wordt voorgesteld deze -2 uur van het plus/min saldo af te trekken.

Planning vs Tijdsregistratie
Dit gebruik je als de medewerkers afgerekend worden op de geplande uren.

Voorbeeld
- Een medewerker heeft een planning van 20 uur per week en heeft 20 uur geregistreerd --> er gebeurd niets.
- Een medewerker heeft een planning van 20 uur per week en is 22 uur geregistreerd --> afhankelijk van de gekozen instelling (uitbetalen, verlofsaldo of plus/min saldo) wordt voorgesteld deze uren te verrekenen. Als gekozen is voor uitbetalen wordt voorgesteld de 2 uur uit te betalen.
- Een medewerker heeft een planning van 20 uur per week en registreert 18 uur aanwezigheid --> als gekozen is voor plus/min saldo wordt voorgesteld de -2 uur van het plus/min saldo af te trekken.