Waar kan ik de jaaropgave van mijn kind inzien en downloaden?

Waar kan ik de jaaropgave van mijn kind inzien en downloaden?

De jaaropgave kun je op twee verschillende manier terugvinden binnen Bitcare.
  1. Onder het kopje 'Documenten' binnen de Bitcare app voor Ouders (deze optie raden wij je aan)
  2. Op het web (app.bitcare.com) onder de documenten van je kind.

Onderstaand leggen wij uit hoe je de jaaropgave kunt inzien en downloaden via het web (app.bitcare.com)
Stap 1
Ga naar app.bitcare.com en log in met je account.

Stap 2
Wanneer je inlogt opent jouw dashboard met een overzicht van jouw kind(eren).
Klik op de naam van jouw kind waarvan je de jaaropgave wilt zien. Wanneer je op de naam klikt, ben je in het profiel van je kind.

Stap 3
Wanneer je in het profiel van jouw kind bent, kun je links kiezen voor het tabblad 'Documenten'.

Stap 4
Wanneer het tabblad is geopend, zie je de documenten welke zijn opgeslagen bij jouw kind, waaronder de jaaropgave. Wanneer je op de titel van het document klikt, kun je het document openen. In het scherm dat opent kun je het document ook downloaden en opslaan.