Waar kan ik de reserveringen voor alle medewerkers terugzien?

Waar kan ik de reserveringen voor alle medewerkers terugzien?

Wanneer je reserveringen hebt ingesteld voor jouw medewerkers, dan kun je via een rapportage de opbouw en bedragen inzien.
Deze kun je inzien via het rapport 'Reserveringen'. Hier kom je door de volgende stappen te volgen:

Organisatie -> Rapporten -> Personeel -> Salaris -> Reserveringen.

Wanneer je het rapport opent, heb je de volgende selectie opties:
  1. Bedrijf: hier selecteer je het bedrijf waarvan je de reserveringen wilt inzien
  2. Afdeling: hier selecteer je de afdeling waarvan je de reserveringen wilt inzien
  3. Medewerkers: wanneer je 'Selecteer een medewerker' laat staan, wordt het overzicht gemaakt voor alle medewerkers. Wanneer je alleen de reservering van een bepaalde medewerker wilt inzien, dan selecteer je de naam van de medewerker
  4. Berekening: selecteer de reservering welke je wilt zien. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen de vakantiegeld reservering in te zien. Wanneer je bijvoorbeeld ook een loopbaanbudget hebt of een eindejaarsuitkering, dan kan je deze reserveringen hier ook selecteren.
  5. Jaar: hier kies je het jaar waarvan je de reservering wilt zien

Zodra je de juiste selectiecriteria heeft opgegeven klik je op 'Verversen', het rapport zal worden weergegeven.

Je ziet de volgende gegevens in het rapport:
  1. De gegevens van de medewerker
  2. Het saldo van het voorgaande jaar: dit is de openstaande reservering op 31 december.
  3. Betalingen: hier vind je het bedrag wat in de maand van uitbetaling zal worden uitbetaald.
  4. Saldo huidige jaar: Dit is het bedrag wat op 31 december van het huidige jaar als reservering zal blijven staan.
  5. Opbouw per maand: hier vindt de reservering per maand, Je kunt hier controleren of de opbouw per maand juist is .

Wanneer je een medewerker mist in het overzicht, dan heeft de medewerker de reservering niet als afspraak in de arbeidsrelatie. Je kunt de reservering alsnog toevoegen door naar de arbeidsrelatie van de medewerker te gaan en te klikken op 'Afspraak toevoegen'.

Wanneer je het toegewezen percentage wilt inzien, kun je kiezen voor rapport 'Componenten' selecteer bij 'berekening' de reservering.

De medewerkers kunnen de saldi's van de reserveringen maandelijks terugvinden onderaan op de loonstrook.