Waar kan ik het beroep van de ouder instellen?

Er zijn meerdere redenen waarom het interessant kan zijn om de beroepen van ouders in Bitcare vast te leggen.
In deze helpfile leggen wij je uit hoe je dit kunt instellen en in welk rapport je de beroepen van de ouders terug kunt vinden.

Het beroep van de ouder instellen

Stap 1
Navigeer naar de desbetreffende ouder.

Stap 2
Klik in het linkermenu op 'Persoonlijk' in en vervolgens bovenaan op 'Profiel'.

Stap 3
Klik bij 'Persoonlijke informatie' op het potloodje om het beroep toe te voegen of te bewerken.

In het logboek worden de wijzigingen van het beroep opgeslagen.

Een rapport met de beroepen van de ouders genereren

Stap 1
Klik in het linkermenu op 'Rapporten'.

Stap 2
Open het rapport 'Actieve kinderen'. Daar vind je de beroepen van de ouders terug, mits het beroep is ingevoerd in het profiel van de ouder.