Waar kan ik het 'beroep' van de ouder instellen?

Er zijn meerdere redenen waarom het interessant kan zijn om de beroepen vast te leggen van een ouder in Bitcare. In deze helpfile leggen wij uit hoe je dit kan instellen en in welk rapport je de beroepen van de ouders kan terugvinden.

Instellen beroep van de ouder

Stap 1
Navigeer naar de desbetreffende ouder.

Stap 2
Klik op 'Persoonlijk' in het 'Profiel'.

Stap 3
Via het potloodje kun je het beroep toevoegen of bewerken.

In het logboek worden eventuele wijzigingen in het beroep opgeslagen.

‚Äč

Rapport met beroep van de ouders

Stap 1
Navigeer naar 'Rapporten'

Stap 2
Open het rapport 'Actieve kinderen'. Daar vind je de beroepen van de ouders terug.