Waar kan ik het klantnummer invoeren dat uiteindelijk op de factuur terechtkomt?

Waar kan ik het klantnummer invoeren dat uiteindelijk op de factuur terechtkomt?

Het klantnummer wordt gebruikt als je klanten en facturen wilt exporteren naar een boekhoud programma. Je kan het klantnummer invullen bij de ‘Persoonlijke informatie’ in het profiel van de ouder die contract verantwoordelijke is:

Stap 1
- Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'

Stap 2
- Zoek de ouder op die contract verantwoordelijke is en klik op de naam

Stap 3
- Je zit nu in het 'Profiel'.  Klik vervolgens bovenaan op het kopje 'Persoonlijk'

Stap 4
- Klik bij 'Persoonlijke informatie' op het potloodje en vul hier het klantnummer in

Lees hier naar welke boekhoudpakketten je klanten kunt exporteren.