Waar kan ik mijn documenten inzien via de mobiele app? - Bitcare

Waar kan ik mijn documenten inzien via de mobiele app?

Het is met de app van Bitcare mogelijk om documenten te delen en in te zien. Zo houd je bijvoorbeeld al je loonstroken altijd bij de hand. Hoe je documenten kunt toevoegen en inzien, staat hieronder:

Stap 1
Klik op het kopje 'Documenten' in de app.

Stap 2
In het scherm dat verschijnt, kun je klikken op de documenten die er al staan om deze in te zien.  Klik op 'Details' rechtsboven in om meer details over het document te vinden, zoals de aanmaakdatum en vervaldatum van het document. Ook notities bij het document worden hier getoond. Om het document te delen via, bijvoorbeeld e-mail, WhatsApp of Skype, klik je op het symbool linksonder in het scherm.

Stap 3
Wanneer je een document toe wilt voegen, klik je op het witte plusteken in de rechter bovenhoek.

In het scherm dat verschijnt, kun ja aangeven om wat voor soort document het gaat. Er is een afbeelding toe te voegen, door een foto te maken of door deze te selecteren uit de galerij van je telefoon. Geef het nieuwe document een titel en voeg een notitie toe.
Geef hierna ook aan om welk type document gaan. Er zijn verschillende documenttypes, deze bestaan uit:
           - Algemeen
           - Arbeidsvoorwaarden
           - Bedrijfsmiddel
           - Contract
           - Functioneren en beoordelen
           - Herinnering
           - Identificatie
           - In en uit dienst
           - Inspectie
           - Jaaropgaaf
           - Juridisch
           - Loonbelastingverklaring
           - Loonstrook
           - Medewerker handleiding
           - Mobiliteit
           - Model overeenkomst
           - OfficiĆ«le waarschuwing
           - Onkostendeclaratie
           - Opleiding
           - Pensioen
           - Persoonlijk ontwikkelingsplan
           - Resultaat afspraken
           - Verklaring omtrent het gedrag
           - Verlof
           - Verzuimdossier

Voeg (eventueel) een verloopdatum. Kies daarna rechtsboven in 'Bewaar' om het document op te slaan.