Waar moet ik op letten voor een juiste koppeling naar Kind & Gezin?

Waar moet ik op letten voor een juiste koppeling naar Kind & Gezin?

Waar moet ik op letten voor een juiste koppeling naar Kind & Gezin?

Als kinderopvangorganisatie in Belgiƫ kun je vanuit Bitcare de aanwezigheden doorsturen naar Kind & Gezin. Vanuit Kind & Gezin zijn er een aantal eisen gesteld aan de aanlevering hier van. Er zijn drie dingen belangrijk voor het aanleveren van de gegevens naar Kind & Gezin:

1. Het correct in- en uitklokken van de kinderen via Bitcare:
- Hoe je kinderen kunt in- en uitklokken wordt uitgelegd in onze YouTube video.

2. Het correct invoeren van de persoonlijke gegevens van het kind binnen Bitcare:

- Welke gegevens ingevuld moeten worden leggen wij uit in deze helpfile.

3. Bekijk in de instellingen of je het dossiernummer hebt ingevuld:
- Dit doe je binnen de instellingen van de locatie.

Welke persoonlijke gegevens dien ik allemaal correct in te voeren binnen Bitcare?

Voor een correcte aanlevering van de aanwezigheden naar Kind & Gezin dien je in ieder geval onderstaande gegevens volledig ingevuld te hebben:

(Onderstaande gegevens zijn zoals de velden genoemd zijn in Bitcare)

1. Naam

2. Voornaam

3. Achternaam

4. Geslacht

5. Geboortedatum

Hoe en waar kan ik de persoonlijke gegevens invullen?

Onderstaand wordt uitgelegd hoe en waar je de persoonlijke gegevens kunt invullen binnen Bitcare.

Stap 1
Ga naar app.bitcare.com of klik op 'Home'.

Stap 2
Klik op 'Kinderen' om de lijst met kinderen te openen.

Stap 3
Klik op de naam van het bovenste kind om het profiel te openen.
Tip: wij raden je aan om het kind te openen in een nieuw tabblad. Dit kun je doen door de 'control knop' op je toetsenbord in te drukken en op de naam van het kind te klikken. Indien je met een Macbook werkt druk je op de 'command knop' en klik je op de naam van het kind.

Stap 4
Klik op het kopje 'Persoonlijk' om de persoonlijke gegevens van het kind te openen.

Stap 5
Om de persoonlijke gegevens te bewerken klik je op het potlood.

Stap 6
Zorg ervoor dat alle omcirkelde velden correct worden ingevuld. Deze gegevens dienen overeen te komen met de wijze waarop deze bekend zijn bij het Rijksregister.

Stap 7
Nadat je dit hebt gewijzigd klik je op 'Volgende'. Hier controleer je de wijzigingen en klik je op 'Bewaar'.

Stap 8
Zodra je alle kinderen hebt aangepast verwijzen we je graag door naar onze helpfile 'Hoe verstuur ik de aanwezigheden naar Kind & Gezin?'. Hierin wordt uitgelegd hoe je de aanwezigheden kunt versturen naar Kind & Gezin.