Waar stel ik de factuurnummer opbouw in en hoe telt deze?

Voorbeeld: het factuurnummer bestaat uit het jaar, de maand en daarna een volgnummer. De klant is gebleven bij 2020040440 en je wil verder gaan vanaf 2020040440. Dan voer je bij teller 440 in en klik je op reset counter, dan zal het volgende nummer automatisch 2020040441 zijn.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Instellingen'. Kies in het linker menu voor het bedrijf waar je het wilt aanpassen.

Stap 3
Boven in het tabblad kies je voor 'Nummers', hier kan je het factuurnummer aanpassen.

Let op: je kunt als masker ook een 'locatiecode' meegeven via de 'locatie instellingen'. Dit moeten cijfers zijn en geen tekst.