Waar vind ik de schoolophaal lijst per dag/week voor de BSO?

Waar vind ik de schoolophaal lijst per dag/week voor de BSO?

Het is mogelijk om een ophaallijst per school te genereren met Bitcare. Zeer handig om per week te zien hoe laat de BSO kinderen opgehaald dienen te worden en op welke school. Deze ophaallijst vind je bij 'Rapporten' onder het kopje 'Contracten'.

Wat wordt er weergegeven in het rapport 'School ophaallijst'?
In de school ophaallijst wordt per school weergegeven welke kinderen opgehaald moeten worden en wat hun planning voor de betreffende dag is.
Er kan gefilterd worden op ochtend en middag.
Als een kind meerdere planningen op een groep heeft wordt alleen de laatste planning weergegeven in de school ophaallijst. Kinderen worden opgehaald voor de buitenschoolse opvang. Dit is de laatste planning op de dag.
Let op: de planning moet binnen de openingstijden van de locatie vallen.

Stap 1
Log in op Ga naar app.bitcare.com om in te loggen of klik op 'Start' als je al bent ingelogd.

Stap 2
Klik op het tabblad 'Rapporten'.

Stap 3
Klik onder het kopje 'Planning' op het rapport 'School ophaallijst per dag' of kies voor de optie 'School ophaallijst per week'.

Stap 4
Hier kan je vervolgens de instellingen voor het rapport 'School ophaallijst' invoeren.
Selecteer de desbetreffende locatie.
Selecteer de desbetreffende groep.
Selecteer de desbetreffende dag/week.
Selecteer de desbetreffende school. Als je geen school selecteert dan krijg je alle scholen onder elkaar te zien.
Selecteer de ochtend of middag.

Stap 5
Door te klikken op 'Verversen' wordt de ophaallijst zichtbaar. Deze kan je vervolgens exporteren naar Excel of PDF bestand en vervolgens afdrukken. Wanneer je rechtsboven op het '+' klikt dan wordt de ophaallijst gemaximaliseerd op uw scherm getoond.

Let op:
Zieke en afwezige (verlof) kinderen worden niet getoond in de ophaallijst. Ruilingen worden alleen getoond in de groep waarnaar het kind geruild is.

Stap 6
Vervolgens zie je het rapport 'School ophaallijst'.

Voor het aanmaken van de scholen en het koppelen van een school aan een kind, verwijzen wij je graag naar de volgende help file:
'School aanmaken en koppelen aan een kind'