Waar vind ik de toegepast bijzonder tarief percentages terug?

Waar vind ik de toegepaste bijzonder tarief percentages terug?

In Bitcare kan je gemakkelijk inzien welk bijzonder tarief wordt toegepast voor de medewerkers. Je vindt dit terug in het rapport 'Bijzonder tarieven', onder Organisatie/Rapporten/Personeel/Salaris.

Het rapport toont een aantal kolommen:
  1. Belastbaar loon: Het jaarloon op basis waarvan het bijzonder tarief is afgeleid
  2. Bijzonder tarief: Het percentage wat wordt toegepast bij eenmalige betalingen
  3. de tabel kleur: Wit of Groen
    (Wit wordt toegepast bij werknemers (Loon uit tegenwoordige dienstbetrekking), groen bij ontslagvergoedingen of als je een uitkering aan bijvoorbeeld een voormalig DGA verstrekt (loon uit vroegere dienstbetrekking).
  4. Datum: het traject waarop het betreffende percentage is toegepast.