Waar zie ik alle verzoeken/aanvragen van een kind terug?

Er worden binnen de planning van het kind alleen actieve en toekomstige planningen getoond. Planningen uit het verleden kan je nog wel inzien, alleen  worden deze niet direct getoond. Met behulp van deze stappen kan je de verzoeken/aanvragen uit het verleden ook bekijken en eventueel wijzigen.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. En kies het desbetreffende kind.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Planning'.

Stap 4

Hier vind je de volgende informatie:
- Welk soort verzoek.
- Datum en tijd(en) van het verzoek.
- Naam van de aanvrager van het verzoek.
- Naam van degene die het verzoek heeft goedgekeurd/afgewezen/geannuleerd.

Ook kan je hier een verzoek verwijderen, annuleren of bewerken.
Let op: wanneer het om verzoeken uit het verleden gaat kan je linksboven de filter op 'Toon historie' zetten, en zie je alle verzoeken verschijnen.