Waar zie ik alle verzoeken/aanvragen van een kind terug?

Waar zie ik alle verzoeken en aanvragen bij een kind terug?

Er worden binnen de planning van het kind alleen actieve en toekomstige planningen getoond. Planningen uit het verleden (zogenaamd historische planningen) kan je nog wel inzien, alleen worden deze niet direct getoond. Met behulp van de onderstaande stappen kan je de verzoeken en aanvragen uit het verleden ook bekijken en eventueel wijzigen.

Terugzien alle verzoeken/aanvragen van een kind

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op het knopje 'Kinderen'. De kindlijst met de actieve wordt geopend. Kies het kind waarvan je de historische planning wilt inzien.

Stap 3
Klik links in het menu op 'Contracten'.

Stap 4
Let op: wanneer het om verzoeken uit het verleden gaat kan je linksboven de filter op 'Toon historie' zetten, en zie je alle verzoeken verschijnen

Hier vind je de volgende informatie:
- Welk soort verzoek.
- Datum en tijd(en) van het verzoek.
- Naam van de aanvrager van het verzoek.
- Naam van degene die het verzoek heeft goedgekeurd/afgewezen/geannuleerd.

Ook kan je hier een verzoek verwijderen, annuleren of bewerken.