Waarom kan ik geen bericht versturen?

Wanneer je een bericht niet kan versturen dan is er het veld 'Onderwerp' en/of 'Bericht' niet ingevuld en zie je het volgende scherm:

De knop 'Verstuur' kleurt niet op waardoor het niet mogelijk is op de knop te klikken.

Let op: een bericht kan je niet achteraf verwijderen. Het is daarom goed om eerst op 'Bewaar' te klikken. Er wordt dan een concept gemaakt van het nieuwsbericht zodat je deze kan controleren. Als je in het tabblad 'Berichten' filtert op 'Concept' dan staat het bericht hier tussen. Nadat je deze hebt gecontroleerd klik je op het potlood naast het bericht en klik je vervolgens rechtsonder op 'Verstuur' om het bericht te versturen. Hier kan je het bericht ook bewerken of verwijderen.