Waarom kan ik geen 'berichten' als opvang versturen via de website? (nieuwsbrieven)

Waarom kan ik geen 'berichten' als opvang versturen via de website? (nieuwsbrieven)

Vanuit Bitcare is het mogelijk om in één keer alle ouders of medewerkers een nieuwsbericht te sturen. Super handig voor wanneer je snel iedereen een nieuwsbrief toe wilt sturen of een bepaalde locatie wilt informeren over een uitje met de kinderen. Maar waar gaat het mis als ik het bericht niet kan versturen?

Waarom kan ik geen 'berichten' als opvang versturen via de website?

In deze helpfile doelen wij op de 'Berichten' via de website in het linkermenu.

Wanneer je een bericht niet kan versturen dan is er het veld 'Onderwerp' en/of 'Bericht' niks ingevuld en zie je het volgende scherm:

De knop 'Verstuur' kleurt niet op waardoor het niet mogelijk is op de knop te klikken.

Let op: een bericht kan je niet achteraf verwijderen. Het is daarom goed om eerst op 'Bewaar' te klikken. Er wordt dan een concept gemaakt van het nieuwsbericht zodat je deze kan controleren. Als je in het tabblad 'Berichten' filtert op 'Concept' dan staat het bericht hier tussen. Nadat je deze hebt gecontroleerd klik je op het potlood naast het bericht en klik je vervolgens rechtsonder op 'Verstuur' om het bericht te versturen. Hier kan je het bericht ook bewerken of verwijderen.