Waarom kan ik geen 'berichten' als opvang versturen via de website? (nieuwsbrieven)

Waarom kan ik geen berichten of nieuwsbrieven versturen via de website?

In Bitcare is het mogelijk om in één keer alle ouders of medewerkers een nieuwsbericht te sturen. Dat is super handig als je bijvoorbeeld snel iedereen een nieuwsbrief wilt sturen of een bepaalde locatie wilt informeren over een uitje met de kinderen. Maar waar gaat het mis als ik het bericht niet kan versturen?


Waarom kan ik geen berichten of nieuwsbrieven versturen via de website?

In deze helpfile behandelen we de optie 'Berichten'. Deze vind je in het linkermenu.


Als de knop 'Verstuur' niet oplicht en deze knop niet ingedrukt kan worden, komt dit doordat er niets is ingevuld in de velden 'Onderwerp' en 'Bericht'. Zodra het onderwerp en het bericht zijn ingevoerd kan licht de knop op en kan het bericht verstuurd worden.


Let op: Het is niet mogelijk om een bericht achteraf te verwijderen. Je kunt wel een voorlopige versie van het bericht opslaan met de 'Bewaar'-knop. Er wordt dan een concept gemaakt van het bericht zodat je deze kan controleren en eventueel op een later moment kan versturen. Als je in het tabblad 'Berichten' linksboven filtert op 'Concept' vind je het overzicht van alle concepten. Nadat je het bericht hebt gecontroleerd klik je op het potlood rechts naast het bericht. Vervolgens kun je het bericht bewerken, versturen of verwijderen.