Waarom zie ik gegevens op het web anders dan op de iPad en wat kan ik daar aan doen?

Waarom zie ik gegevens op het web anders dan op de iPad en wat kan ik daar aan doen?

Het kan zijn dat er wat vertraging is en dat er daardoor verschil is tussen het web en de iPad. Een wijziging op iPad 1 staat nooit direct op iPad 2. Alles loopt via de centrale van Bitcare en een vertraging is dan ook mogelijk. De iPad haalt aangepaste informatie als volgt op:

1. Automatisch wordt uiterlijk elke 2 uur alles ververst.

2. Als de locatie ververst wordt met het icoon linksonder.

3. Als het profiel van het kindje wordt geopend.

Mochten er synchronisatie problemen zich voordoen dan kun je het volgende doen:

• Een 'refresh' in het hoofdscherm zou genoeg moeten zijn. Dit doe je door een sleepbeweging met je vinger van boven naar beneden in het hoofdscherm waardoor alle gegevens bijgewerkt worden.

• Een alternatief is dat je het kind waarbij de gegevens niet kloppen opzoekt in de contactenlijst en naar het profiel van het kind gaat. In het profiel druk je vervolgens op ‘Verversen’ (linksonder in beeld). Alle laatste gegevens van het kind worden dan opgehaald.