Waarom zie ik gegevens op het web anders dan op de iPad? Wat kan ik hieraan doen?

Waarom zie ik gegevens op het web anders dan op de iPad? Wat kan ik hieraan doen?

Het kan zijn dat er wat vertraging is, waardoor er een verschil optreedt tussen de gegevens op de website en de iPad. Een wijziging op iPad 1 staat nooit direct op iPad 2. Alles loopt via de centrale van Bitcare. Een vertraging is dan ook mogelijk. De iPad haalt aangepaste informatie als volgt op:

1. Alles wordt uiterlijk iedere 2 uur ververst.

2. De locatie kan ververst worden met het icoon linksonder.

3. De pagina wordt ververst als het profiel van het kind(je) geopend wordt.

Mochten er synchronisatieproblemen zijn, dan kun je het volgende doen:

• Een 'refresh' verrichten vanuit het hoofdscherm. Dit doe je door in het hoofdscherm een sleepbeweging met je vinger van boven naar beneden te maken.

• Een alternatief is dat je het kind van wie de gegevens niet kloppen, opzoekt in de contactenlijst en naar het profiel van het kind gaat. In het profiel druk je vervolgens op ‘Verversen’ (linksonder in beeld). Alle recente gegevens van het kind worden dan opgehaald.