Wanneer moet ik een nieuw contract geven aan een kind in Bitcare?

Wanneer moet ik een nieuw contract geven aan een kind in Bitcare?

Wij adviseren om altijd met één contract per kind te werken. In Bitcare is het namelijk niet nodig om voor iedere contractwijziging een nieuw contract aan te maken. Enkel wanneer het LRK nummer verandert, dient het kind een nieuw contract te krijgen in Bitcare. Kortom:
  1. In het geval van een prijsverandering of planningsverandering op dezelfde locatie kan je gewoon het huidige contract wijzigen en blijft alle historie ook inzichtelijk.
  2. Wanneer het kind echt verhuist naar een andere locatie, vaak bij doorstroming van KDV naar BSO, dan dient u wel een nieuw contract aan te maken. Dit in verband met een ander LRK nummer.

Door op 'Toon historie' te klikken kan je alle planningen en prijzen uit het verleden inzien. Deze wijzigingen worden dus automatisch opgeslagen in Bitcare.

Plannings historie:

Prijs historie:
Het tonen van de prijs historie werkt precies hetzelfde als bij de planning historie. Onder het kopje 'Prijzen' in het midden van jouw beeldscherm kan je vervolgens op dezelfde knop klikken om de historie te tonen.