Wat gebeurt er als het draadloze netwerk (wifi) tijdelijk niet beschikbaar is?

Wat gebeurt er als het draadloze netwerk (wifi) tijdelijk niet beschikbaar is?

De Bitcare app is dusdanig ontwikkeld dat je gewoon door kunt werken als internet tijdelijk uitvalt of als je net buiten het bereik bent van het draadloze netwerk. Je kan echter niet inloggen op de app als internet een langere tijd is uitgevallen, vanwege het risico dat je dan aan de slag gaat met oude data. Ook kan je geen kinderen ziek melden of verlof en extra dagen invoeren.

Op het moment dat er weer verbinding is met het draadloze netwerk, worden de gegevens die je hebt ingevoerd in de periode dat je offline werkte automatisch geupdated naar het digitale dagboek en Bitcare op het web.