Wat is het verschil tussen een vast en een flexibel contract in Bitcare?

Wat is het verschil tussen een vast en een flexibel contract? En hoe pas ik dit aan?

In Bitcare kijken wij als volgt naar een Vast contract en een Flexibel contract:

Een vast contract wordt gebruikt bij kinderen met een vast rooster. Het vaste rooster voer je als vaste planning in.

Een flexibel contract wordt gebruikt bij kinderen met een rooster wat varieert en over het algemeen elke maand andere dagen aanwezig is. Het flexibele rooster voer je als flex planning in.
Let op! Bij een flexibel contract is het belangrijk dat er wel een leeg-vast rooster bij het kind komt te staan. Dit rooster kan je leeglaten maar het is wel belangrijk dat deze erin staat, ook voor het maken van de facturen. Hoe er een leeg-vast rooster gemaakt kan worden verwijs ik je graag door naar de volgende helpfile Hoe krijg ik een kindje met flexibel contract zichtbaar

Je kan dit als volgt aanpassen in de contractdetails van een kind.

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik op 'Start'. Klik vervolgens op het tabblad 'Kinderen'.

Stap 2
Klik of zoek naar het desbetreffende kind. Klik links op het tabblad 'Contracten'.

Stap 3
Klik op het kopje 'Details'. Hier vind je alle gegevens over het contract. Klik op het potloodje om deze gegevens aan te passen.

Stap 4
Klik op 'Bewaar' wanneer de juiste keuze is ingevoerd.