Wat is te vinden in het profiel van het kind?

Wat is te vinden in het profiel van het kind?

Het profiel van een kind is onderverdeeld in drie kopjes:
  1. Vandaag
  2. Persoonlijk
  3. Logboek

Vandaag

Hier wordt in één oogopslag de belangrijkste dagelijkse informatie van het kind getoond. Bovenin wordt de planning van het kind weergegeven met daaronder een viertal blokken, waarbij ieder blok een van de volgende onderdelen weergeeft: planning, ziekte, verlof en het contract van het kind. 
Activiteiten
Onder 'Activiteiten' zijn de activiteiten van het kind terug te vinden. Hier kun je denken aan het slaapritme, de speelactiviteiten en het eten en drinken.

Verzoeken
Onder het kopje 'Verzoeken' wordt weergegeven welke aanvragen gedaan zijn voor het kind en wat er met deze verzoeken gedaan is. Aan de kleuren is direct te zien of het om een goedkeuring (groen), afwijzing (rood), verzoek (oranje) of annulering/bewerking (grijs) gaat.

Planning
Tot slot staat er onder het kopje 'Planning' een gedetailleerde planning van de kinderen. Hier wordt zichtbaar van hoe laat tot hoe laat het kind iedere dag gepland staat. Hier worden ook de verlofaanvragen en ziektedagen in verwerkt.

Tip: Via de icoontjes naast de verschillende kopjes kun je direct schakelen naar de gewenste tabbladen voor meer informatie.Persoonlijk

In dit tabblad kun je alle persoonsgegevens van het kind vinden, zoals de geboortedatum, het BSN (burgerservicenummer) en het adres. Wanneer er op deze pagina gekeken wordt, wordt dit gelogd. Dit wordt gedaan in verband met de transparantie tussen de opvang en de ouders. De ouder kan zo altijd terugzien wie er wanneer de persoonlijke gegevens van het kind bekeken heeft. Wie er wanneer deze gegevens bekeken heeft, vind je terug in het tabblad 'Logboek'

Logboek

Hier kun je zien wie er wanneer gekeken heeft in de persoonsgegevens van het kind. Wanneer het adres bijvoorbeeld is gewijzigd vanwege een verhuizing, worden deze aanpassingen ook zichtbaar in dit tabblad. 

Het kan voorkomen dat hier, als gevolg van onze hulpverlening, medewerkers van Bitcare bij staan wanneer wij genoodzaakt zijn om mee te kijken.