Wat kan ik als ouder met de Bitcare website en de Bitcare App?

Wat kan ik als ouder met de Bitcare website en de Bitcare App?

Je kunt inloggen via de website https://app.bitcare.com. Daarnaast kunnen ouders de mobiele app vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken naar 'Bitcare voor ouders'.

Bitcare website

Bitcare App

• Verlof en ziekte melden

• Activiteiten inzien

• Planning inzien

• Foto’s bekijken en downloaden

• Ouderprofiel inzien

• Digitaal dagboekje

• Factuuroverzicht

• Documenten

• Notities plaatsen

• Flex uren aanvragen (alléén mogelijk als je kind een flex contract heeft en deze functie vrijgegeven is door uw kinderopvang)

• Extra dagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door je kinderopvang)

• Ruildagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door je kinderopvang)

• Verlof en ziekte melden

• Activiteiten inzien

• Planning inzien

• Foto’s bekijken en downloaden

• Chatfunctie
    • Flex uren aanvragen (alléén mogelijk als je kind een flex contract heeft en deze functie vrijgegeven is door je kinderopvang)

• Extra dagen aanvragen(alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door je kinderopvang)

• Ruildagen aanvragen (alléén mogelijk als deze functie vrijgegeven is door je kinderopvang)