Wat moet ik doen als ik meerdere balken zie bij het inloggen op het web?

Wat moet ik doen als ik meerdere balken zie bij het inloggen op het web?

Als je Internet Explorer 8 of 9 hebt en de comptabiliteitsweergave staat aan, worden er meerdere (menu)balken weergegeven als je ingelogd bent in de Bitcare website. Dit ziet er als volgt uit:

Indien je dit hebt, kan je de onderstaande stappen volgen, om er voor te zorgen dat de dubbele balken verdwijnen.
Zoals beschreven, gebeurt dit alleen bij Internet Explorer 8 en 9 en wanneer de comptabiliteitsweergave aan staat. Dat de comptabliliteitsweergave aan staat, kan je herkennen een blauw gescheurd blaadje in de adresbalk, zoals hieronder weergegeven.

Als dit blaadje blauw is, klik je hierop. Deze wordt dan grijs.

Als het goed is, zijn de dubbele balken nu verdwenen en zie je weer 1 balk. Mocht het probleem nu nog niet opgelost zijn, neem dan contact op met ons door een ticket in te voeren.