Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Inloggen op Bitcare doe je via een account waarmee je je in het begin hebt geregistreerd. Dit is een Google-, Microsoft- of Apple-account. Het wachtwoord dat verbonden is aan het account waarmee je je geregistreerd hebt, is dus ook het wachtwoord dat je moet gebruiken om in te loggen op Bitcare. Je maakt voor Bitcare dus géén apart wachtwoord aan. Als je bij inloggen op Bitcare de melding krijgt dat het gebruikte wachtwoord fout is, moet je dus eerst proberen om bij dit Google-, Microsoft- of Apple-account zelf in te loggen. Als dit ook niet lukt kan je daar jouw wachtwoord opvragen of herstellen.

Mocht het bovenstaande niet werken, neem dan contact op met de opvang. De opvang kan dan jouw Bitcare inlogrechten intrekken en jou een nieuwe uitnodiging voor Bitcare sturen per e-mail. Met deze uitnodiging kun je je dan opnieuw registreren bij Bitcare.