Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Inloggen bij Bitcare doe je via een account waarmee je in het begin hebt geregistreerd. Dit is een Google, Microsoft, Facebook of Apple account. Het wachtwoord dat verbonden is aan het account dat je gebruikt om in te loggen is het wachtwoord dat je dient te gebruiken. Je maakt voor Bitcare dus geen apart wachtwoord aan. Als je de melding krijgt dat het wachtwoord fout is moet je allereerst dus proberen om bij het account zelf in te loggen. Als dit ook niet lukt kan je daar een nieuw wachtwoord opvragen.

Mocht het bovenstaande niet werken kan je contact opnemen met de opvang. Deze kan jouw inlogrechten intrekken en je een nieuwe uitnodiging per mail sturen. Je kan je dan opnieuw registreren bij Bitcare.