Wat moet ik dubbel invoeren in Bitcare en Humanwave?

Wat moet ik dubbel invoeren in Bitcare en Humanwave?

Veel gegevens worden middels de integratie overgezet van Bitcare naar Humanwave en andersom. Denk hierbij bijvoorbeeld aan nieuwe medewerkers of al het verlof en verzuim van medewerkers. Een aantal zaken dien je dubbel in te geven, dus zowel in Bitcare als in Humanwave. 
 


Zaken dubbel invoeren in Bitcare en Humanwave

1. Het vaste plan (rooster)
Het vaste plan (rooster) van de medewerkers dien je zowel in Bitcare als in Humanwave vast te leggen.
Hou hier dus rekening mee bij:
  1. de aanmaak van nieuwe medewerkers
  2. wijziging van het vaste plan
Reden: het vaste plan is direct nodig in Bitcare voor het plannen en wordt in Bitcare gekoppeld aan een groep. In Humanwave is het vaste plan nodig voor de verlofberekening. 

2. Autorisatie | rollen en rechten
De rollen en rechten stel je zowel in binnen Bitcare als in Humanwave. Let er goed op of je een persoon wel wilt autoriseren voor Humanwave. 

Reden: de rollen en rechten zijn verschillend in Bitcare en Humanwave. 

3. Relaties van de medewerker
De relaties tussen medewerkers gaan niet mee over. Bijvoorbeeld wanneer iemand een 'Manager' is van een medewerker, dan pas je dit onder 'Relaties' aan in Bitcare en Humanwave. 

4. 'Locatie' in het profiel van de medewerker bij het kopje 'Over'
De locatie onder 'Over' dien je alleen in Bitcare in te vullen indien je medewerkers hebt met een rol op locatie niveau, anders gezegd een medewerker die bevoegd is voor bijvoorbeeld 1 locatie en andere locaties niet mag inzien. Vul in dit geval de 'Locatie' in bij 'Over', zodat deze medewerker zichtbaar wordt in de medewerkerlijst.

Bijvoorbeeld Anja heeft alleen rechten op Locatie A, dan moet zij alle medewerkers, waaronder Denise, kunnen zien onder Locatie A. Daarom dien je bij Denise in haar 'Profiel' bij 'Over' locatie A in te voeren. 5. Eventuele nieuwe locaties of bedrijven
Deze dienen zowel in Bitcare als Humanwave toegevoegd te worden.
Let op: vul bij een nieuw 'Bedrijf' het KVK nummer in Bitcare EN Humanwave.