Wat vul je in bij 'Labels' in de persoonlijke informatie van het kind?

Wat vul je in bij 'Labels' bij de persoonlijke informatie van het kind?

Een label in Bitcare is extra informatie die je kan toevoegen bij het kind. Dit kun je vinden in het 'Persoonlijk profiel' waar ook alle persoonsgegevens van het kind te vinden zijn, zoals de persoonlijke informatie, de contactgegevens en de medische gegevens.

Let op: dit kan ook voor medewerkers en ouders gebruikt worden.

Waar vind ik het label terug?

Onder het kopje 'Persoonlijke informatie' kun je achter 'Labels' extra informatie over het kind invoeren.
Let op: deze informatie is ook te zien voor de pedagogische medewerkers (op de iPad) en voor de oudersop de Ouder app.

Via 'Mensen -> Kinderen' kun je zoeken naar woorden die voorkomen in labels:

In het voorbeeld hierboven kun je zien dat Alex niet op Facebook geplaatst mag worden en dat hij de broer is van Rosa. Dit is als volgt te zien op de iPad: