Wel of geen foto's toestaan voor het kind (privacy)

Wel of geen foto's toestaan voor het kind

Het is niet vanzelfsprekend dat alle kinderen op de foto gezet mogen worden. Dit heeft te maken met de privacy. Bitcare vindt de privacy ook belangrijk. Daarom is het nu mogelijk om aan te geven of een kind wel of niet op de foto mag.

Let op: wanneer je geen foto's bij een kind kunt uploaden, dan staat voor dit kind de optie 'foto toestaan' uit. In het persoonlijke profiel van het kind kun je dit via de website aan- of uitzetten.

Er zijn 2 opties voor de foto's:
  1. Intern foto's toestaan = dit staat voor de foto's in Bitcare
  2. Extern foto's toestaan = dit staat voor de foto's die buiten Bitcare om gedeeld kunnen worden. Bijvoorbeeld op social media.

Wel of geen 'foto's toestaan' instellen

Stap 1
Log in op app.bitcare.com of klik op 'Start' als je al ingelogd bent.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek de naam van het desbetreffende kind en klik hierop.

Stap 3
Klik op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 4
Rechts in het scherm zie je het kopje 'Privacybeleid'. Klik op het potloodje om de keuze 'Foto's toestaan' (intern of extern) aan of uit te zetten. Daarna sla je de keuze op door op 'Bewaar' te klikken.

Let op: Als 'Intern foto's toestaan' niet aangevinkt is, betekent dit dat er via de iPad geen foto's (ook geen profielfoto) meer gemaakt kunnen worden van het kind. Het kopje 'Foto's' is dan niet meer beschikbaar.