Wel of geen foto's toestaan voor het kind (privacy)

Wel of geen 'foto's toestaan' voor het kind (privacy)

Het is niet altijd vanzelfsprekend dat alle kinderen op de foto gezet mogen worden. Dit heeft te maken met de privacy. Bitcare vindt de privacy ook belangrijk. Daarom is het nu mogelijk om aan te geven of een kind wel of niet op de foto mag.

Let op: indien je geen foto's kan uploaden bij een kind, dan staat voor dit kind de optie 'foto toestaan' uit. In het persoonlijke profiel van het kind kun je dit via de website aan- of uitzetten.

Wel of geen 'foto's toestaan' instellen

Stap 1
Je logt in op app.bitcare.com of als je al ingelogd bent klik je op 'Start'.

Stap 2
Op de startpagina klik je op 'Kinderen'. Zoek hierna op de naam van het desbetreffende kind en klik hierop.

Stap 3
Klik op het kopje 'Persoonlijk'.

Stap 4
Rechts in het scherm zie je het kopje 'Privacybeleid'. Klik op het potloodje om de keuze 'Foto's toestaan' aan of uit te zetten. Daarna sla je de keuze op door op 'Bewaar' te klikken.

Let op: Als 'Foto's toestaan' staat uitgevinkt betekent dat er geen foto's (ook geen profielfoto) meer gemaakt kunnen worden voor dit kind via de iPad. Het kopje 'Foto's' is dan niet meer beschikbaar.